Valmistuin vuonna 2011 vaatetusalan artesaaniksi ja olen siitä asti suunnitellut ja valmistanut laadukkaita vaatteita ja asusteita aina pipoista juhlamekkoihin. Tartun ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin, minkä johdosta olen päätynyt muun muassa ompelemaan pukuja historialliseen elokuvaan. Ompelu ei ole minulle vain työtä vaan intohimo ja elämäntapa.

Suurin rakkauteni ovat rusetit, joita on tarjolla laaja ja taatusti persoonallinen mallisto. Omiin tuotteisiini kuuluvat myös kangaskassit ja unelmanpehmeät pipot. Omien tuotteideni lisäksi tarjoan monipuolista ompelupalvelua mittatilaustöistä korjausompeluun ja laajempien tuote-erien ompeluun yrityksille alihankintana.

Mittatilaustyönä toteutan asuja niin arkeen kuin juhlaankin juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Unelmasi uniikista hääasusta, näyttävästä juhlamekosta tai täydellisesti istuvasta jakusta muuttuu käsissäni huolella toteutetuksi vaatteeksi. 

Palveluihini kuuluu myös korjausompelu, sillä vanhan vaatteen korjaaminen tai muokkaaminen itselle sopivammaksi pidentää sen käyttöikää. Oli kyse sitten vetoketjun vaihdosta, mekon kaventamisesta tai lahkeiden lyhentämisestä, pienellä korjauksella rakkaalle vaatteellesi saadaan rutkasti lisää käyttökertoja.

Minulla on laaja kokemus myös alihankintaompelusta yrityksille. Olen ommellut kaikkea lasten trikoovatteista verhoihin ja laukuista pipoihin ja pellavamekkoihin. Toteutan niin pienempiä kuin suurempiakin eriä pieteetillä ja asiakkaani tarpeet huomioiden.