Rusettimallisto

Todellisen intohimoni löysin vuonna 2015, kun valmistin ensimmäisen rusettini. Tarkoitukseni oli tehdä joululahja puolisolleni, mutta innostuin tuosta pienestä asusteesta niin, että rakkaus rusetteihin syntyi kertaheitolla. Niin minusta tuli yhden naisen rusettitehdas.

Tavoitteeni on tuoda asiakkaideni ulottuville kauniita, kestäviä ja eettisesti valmistettuja rusetteja, jotka luovat asuun persoonallisen silauksen. Monet ruseteistani on suunniteltu pieni pilke silmäkulmassa, koska haluan muistuttaa, ettei rusettia kannata säästää vain muodollisiin tilaisuuksiin. Haluan, että jokainen löytää mallistostani rusetin, joka viimeistelee asun kantajansa näköiseksi niin häihin kuin rentoihin illanviettoihinkin. Hyödynnän ruseteissani myös ylijäämäkankaita. Esimerkiksi lyhennetyn juhlamekon helmasta voi saada kavaljeerille uniikin, yhteensopivan rusetin.

Valitse mallistostani suosikkisi ja tilaa se suoraan kotiovellesi tai ota minuun yhteyttä, niin suunnittelen juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan rusetin, joka kruunaa asusi!